Υλικά
3-4 ώριμες ντομάτες
8-10 κομμάτια μοτσαρέλας πάχους περίπου 5χιλ.
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πέστο
Φύλλα από φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Κόβετε τις ντομάτες σε ροδέλες (όχι πολύ λεπτές). Τις αλατίζετε ελαφρά. Βάζετε τα κομμάτια της μοτσαρέλας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχετε αφήσει να ζεσταθεί καλά και αφήνετε για περίπου 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
Σε μια πιατέλα στρώνετε εναλλάξ μια φέτα ντομάτας, μια φέτα μοτσαρέλας, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το πέστο και ραντίζετε τη σαλάτα σας. Γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr