Υλικά
4 πατάτες κομμένες σε κυβάκια
4 χοντρές (περίπου 3χιλ) φέτες ζαμπόν με χαμηλά λιπαρά κομμένες σε κύβους
4 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
½ κόκκινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη
½ πράσινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι αρακά βρασμένο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ραντίζετε τα κυβάκια πατάτας με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε μέχρι να πάει παντού. Βάζετε τις πατάτες σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και, γυρνώντας τις συνεχώς, τις αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν και να ροδοκοκκινίσουν. Τις βγάζετε από το τηγάνι και τις τοποθετείτε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το έξτρα λάδι. Τις τοποθετείτε μέσα ένα μπολ, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε απαλά, για να μη διαλυθούν οι πατάτες.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr