Υλικά
2/3 φλιτζανιού μαργαρίνη
3 αυγά
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/3 φλιτζάνι τριμμένο φουντούκι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζάνι γάλα
5 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Αρχικά χτυπήστε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε ένα-ένα τα αυγά μαζί με μια κουταλίτσα αλεύρι για να μην κόψουν, το αλάτι και το γάλα. Μόλις ομογενοποιηθούν, προσθέστε το αλεύρι με τα φουντούκια. Βουτυρώστε τη βαφλιέρα σας κι αφήστε την να ζεσταθεί. Στη συνέχεια, βάλτε περίπου 2 κουταλιές της σούπας ζύμης κι αφήστε για 3 λεπτά έως ότου πάρει χρώμα.
Σερβίρετε όσο είναι ζεστές με παγωτό της αρεσκείας σας. Για έξτρα απόλαυση περιχύστε με σιρόπι και τριμμένα φουντούκια.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr