Διατροφή κατά των ιώσεων

new3_Single pill on plate at place setting.jpg

01

1. Η έλλειψη ικανοποιητικής ποσότητας και ποιότητας φαγητού, νερού και αέρα είναι οι 3 βασικοί παράγοντες που προκαλούν μείωση των αντιστάσεων του ανθρώπινου οργανισμού σε ιώσεις. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα κατά τη βιομηχανική παραγωγή τους, χάνουν πολύ μεγάλο ποσοστό των θρεπτικών συστατικών τους. Συντηρητικά, χημικά πρόσθετα και φυτοφάρμακα μειώνουν σημαντικά τη θρεπτική αξία των τροφίμων, ενώ επιπρόσθετα η μόλυνση του αέρα και του νερού καταστρέφουν τις βιταμίνες και τα μέταλλα που προσλαμβάνονται από τον οργανισμό.

arrow_previous arrow_next