1 ½ φλιτζάνι γιαούρτι 2%
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
2 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
¼ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
400γρ (2 στήθη κοτόπουλου) βρασμένα
½ κόκκινη πιπεριά πολύ ψιλοκομμένη
2 φέτες τυρί για τοστ με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλάκι μαργαρίνη light
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε την γέμιση κοτόπουλου: Βράζετε τα στήθη κοτόπουλου πολύ καλά μέσα σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε και τα ψιλοκόβετε σε πολύ-πολύ μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε αρχικά τη μαγιονέζα με την κέτσαπ, στη συνέχεια ρίχνετε το γιαούρτι, την πάπρικα, το σκόρδο, την πιπεριά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Μόλις ενωθούν τα υλικά ρίχνετε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και ανακατεύετε και πάλι πολύ καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Αλείφετε τα ψωμάκια του τοστ με ελάχιστη μαργαρίνη και τα βάζετε στην τοστιέρα να φρυγανιστούν για λίγο. Τα βγάζετε και φτιάχνετε τα κλαμπ σάντουιτς ως εξής: Παίρνετε ένα ψωμάκι, βάζετε μια φέτα τυρί του τοστ, από πάνω αλείφετε με το ¼ της «κοτοσαλάτας» που φτιάξατε, καλύπτετε με μια φέτα ψωμί του τοστ, από πάνω αλείφετε επίσης με άλλο ¼ της κοτοσαλάτας και τελειώνετε με ένα ακόμη φρυγανισμένο ψωμάκι. Κόβετε στα 4 το τετράγωνο διπλό τοστ που έχει σχηματιστεί, ώστε να κάνετε τριγωνάκια. Επαναλαμβάνετε με τα άλλα 3 ψωμάκια.
Σερβίρετε με μια δροσερή σαλάτα.