
Υλικά
4 τορτίγιες
4 φλιτζάνια φύλλα από σπανάκι πλυμένα και στραγγισμένα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
8 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
8 φέτες καπνιστό ζαμπόν γαλοπούλας
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο σε σκόνη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα φύλλα από σπανάκι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο και περίπου ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη. Βάζετε τις τορτίγιες να ζεσταθούν για λίγο, μία-μία σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αλείφετε την κάθε μία με 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια βάζετε περίπου ένα φλιτζάνι από το μίγμα με το σπανάκι και από πάνω 2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας. Τις τυλίγετε και σερβίρετε με δροσερή σαλάτα.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr