new_1747129_blog.jpg

Υλικά για 4 άτομα

4 ντομάτες
2 μπαλάκια μοτσαρέλας
16 φρέσκα φύλλα δυόσμου
λίγο παρθένο ελαιόλαδο
λίγο ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε τις ντομάτες σε φέτες, σταματώντας ένα εκατοστό πριν τη βάση έτσι ώστε να σχηματίσετε κάτι σαν ακορντεόν. Κόβετε τη μοτσαρέλα σε 16 λεπτές φέτες και τοποθετείτε από ένα κομμάτι σε κάθε σχισμή της ντομάτας. Στη συνέχεια, προσθέτετε δίπλα από κάθε φέτα μοτσαρέλα ένα φύλλο δυόσμου.
Ραντίζετε με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο και σερβίρετε αμέσως. 

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr