Υλικά για 6 άτομα
6 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
10 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο μαζί με τα κομμάτια κοτόπουλου να ροδίσουν σε μέτρια φωτιά. Κατόπιν, σβήνετε το κοτόπουλο με το κρασί, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο και λίγο νερό και αφήνετε να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό. Μια πρόταση σερβιρίσματος είναι να το συνοδέψετε με τομάτες ψητές στο φούρνο και πατάτες στο φούρνο με δενδρολίβανο και σκόρδο.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr