Μπριζόλες Τ-bone με σάλτσα μουστάρδας

tbonemoystarda.jpg

Υλικά για 4 άτομα

4 μπριζόλες Τ- bone

Για τη σάλτσα μουστάρδας

6 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
6 κουταλιές της σούπας ξύδι λευκό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ή μέλι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγες σταγόνες ταμπάκο (προαιρετικά)
λίγες σταγόνες worcestshire σος
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώστε καλά τις μπριζόλες και τις ψήνετε για περίπου 40 λεπτά, αν τις θέλετε καλά ψημένες.
Βάλτε όλα τα υλικά για τη σος μουστάρδας σε ένα μπολ και χτυπήστε τα καλά με ένα μιξεράκι. Αφήστε τη σος στο ψυγείο για καμιά ώρα.
Σερβίρετε βάζοντας σε ένα μικρό μπολάκι μια μερίδα σος δίπλα από την κάθε μπριζόλα. Συνοδέψτε με δροσερή πράσινη σαλάτα και τοματίνια.

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr