Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)
1,5 kg τομάτες ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 κουταλιές σούπας ξύδι
1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κούπες μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια
1 κούπα σέληνο-άνιθο
Αλάτι και πιπέρι μαύρο
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 κουταλιές σούπας ξύδι
1 κουταλιά γλυκού μαύρη ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κούπες μαγειρεμένα κόκκινα φασόλια
1 κούπα σέληνο-άνιθο
Αλάτι και πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί τις ντομάτες και από πάνω σκορπίστε το σκόρδο, το ξύδι και ζάχαρη. Ψήστε το για 25-35 λεπτά στους 375°F . Στη συνέχεια σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε τα φασόλια και συνεχίστε για 2-3 λεπτά το ψήσιμο. Σε αυτό το μίγμα ανακατέψτε και την ψημένη ντομάτα. Αφήστε το να βράσει για 10-15 λεπτά. Συγχρόνως προσθέτετε αλάτι και πιπέρι δοκιμάζοντας.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: 1/4 συνταγής
Θερμίδες: 150 kcal
Πρωτεΐνη:5 γρ.
Υδατάνθρακες:16 γρ.
Λίπος:9 γρ.
Φυτικές Ίνες:3 γρ.
Θερμίδες: 150 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr