Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)
4 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές σούπας καφέ ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας σως σόγιας
½ κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
700 γρ. φιλέτο σολομού ωμό
2 κουταλιές σούπας καφέ ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας σως σόγιας
½ κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
700 γρ. φιλέτο σολομού ωμό
Εκτέλεση
Αναμίξτε τα πρώτα τέσσερα συστατικά με 1½ κουταλιές σούπας νερό. Ψήστε το φιλέτο σολομού. Η σως μουστάρδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επάλειψη κατά το ψήσιμο ή ως σως μετά το ψήσιμο.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: ¼ συνταγής ή 150 γρ. σολομού με σως μουστάρδας
Θερμίδες: 241 kcal
Πρωτεΐνη:34 γρ.
Υδατάνθρακες:7 γρ.
Λίπος:8 γρ.
Φυτικές Ίνες:0 γρ.
Θερμίδες: 241 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr