Υλικά (Μερίδες συνταγής 5)
¼ κούπας μπαλσάμικο
½ κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
500 γρ. σπαράγγια βρασμένα σουρωμένα και ψιλοκομμένα
150 γρ. φέτα θριμματισμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας κόλιανδρος
½ κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
500 γρ. σπαράγγια βρασμένα σουρωμένα και ψιλοκομμένα
150 γρ. φέτα θριμματισμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας κόλιανδρος
Εκτέλεση
Σε ένα μπώλ φτάξτε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο και την καστανή ζάχαρη. Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμείξτε τα σπαράγγια, την τομάτα, το κρεμμύδι, τη φέτα και τον κόλιανδρο και σκεπάστε το μείγμα με το dressing που παρασκευάσατε. Σερβίρετε καλύτερα ως κρύο πιάτο.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: 1/5 συνταγής
Θερμίδες: 130 kcal
Πρωτεΐνη:5,2 γρ.
Υδατάνθρακες:8,5 γρ.
Λίπος:8 γρ.
Φυτικές Ίνες:2 γρ.
Θερμίδες: 130 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr