Σαλάτα με αγγούρι και αβοκάντο

new10_5436967_blog.jpg
Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)
 
1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
1/3 κούπας φρέσκος άνηθος
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τέσσερα
1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
¼ κούπας μπαλσάμικο
1 αβοκάντο ψιλοκομμένο

 
Εκτέλεση
 
Σε ένα μπωλ αναμείξτε όλα τα συστατικά εκτός από το μπαλσάμικο. Παγώστε το μείγμα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το σκόρδο και προσθέστε το μπαλσάμικο.
 
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα:  ¼ συνταγής
Θερμίδες:  111 kcal
Πρωτεΐνη: 4,8 γρ.
Υδατάνθρακες: 9,8 γρ.
Λίπος: 1,8 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 3,5 γρ.

Πηγή: www.dietstories.gr