Υλικά (Μερίδες συνταγής 2)
250 γρ. κόκκινο λάχανο
100 γρ. άσπρο λάχανο
1 κόκκινη πιπεριά
60 γρ. φιστίκια κάσιους
40 γρ. σταφίδες
30 γρ. ηλιόσποροι αποφλοιωμένοι
100 γρ. άσπρο λάχανο
1 κόκκινη πιπεριά
60 γρ. φιστίκια κάσιους
40 γρ. σταφίδες
30 γρ. ηλιόσποροι αποφλοιωμένοι
Για τη σος
2 κουταλιές σούπας γιαούρτι 1%
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα
Μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε τα υλικά της σαλάτας και ραντίζετε με τη σος.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: ½ συνταγής
Θερμίδες: 370 kcal
Πρωτεΐνη:17 γρ.
Υδατάνθρακες:20 γρ.
Λίπος:28 γρ.
Φυτικές Ίνες:4 γρ.
Θερμίδες: 370 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr