Υλικά (Μερίδες συνταγής 8)
¼ κούπας σως σόγιας
¼ κούπας bourbon
1.200 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
Αναμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο. Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοποθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Προθερμάνετε το φούρνο στο
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: 1/8 συνταγής
Θερμίδες: 240 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr