Υλικά (Μερίδες συνταγής 6)
1/3 κούπας ketchup με λιγότερη ζάχαρη
1/3 κούπας barbecue sauce
1/8 κούπας καστανή ζάχαρη
1/8 κούπας κόκκινο κρασί
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας Worcestershire sauce
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ κουταλιά γλυκού τριμμένο σκόρδο
850 γρ. άλιπο φιλέτο μοσχαριού
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμείξτε την κέτσαπ, τη barbecue sauce, την καστανή ζάχαρη, το κόκκινο κρασί, τη μουστάρδα και τη Worcestershire sauce και κατόπιν προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο. Ψήστε το φιλέτο μοσχαριού σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 6-8 ώρες. Εν συνεχεία μεταφέρετε το μοσχάρι σε αντικολλητικό σκεύος και ρίξτε το μείγμα barbecue. Αφήστε το στη φωτιά για λίγα λεπτά και αφαιρέστε το μοσχάρι με τη sauce του. Σερβίρετε με λίγο καστανό ρύζι ή ψητά λαχανικά.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: 1/6 συνταγής
Θερμίδες: 265 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr