Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)
8 μέτρια κρεμμύδια
2 καρότα
200 γρ. Cottage cheese
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αυγό
μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά γλυκού κύμινο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
8 μέτρια κρεμμύδια
2 καρότα
200 γρ. Cottage cheese
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αυγό
μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά γλυκού κύμινο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίστε προσεκτικά τα κρεμμύδια και βάλτε τα να βράσουν σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Αφαιρέστε τα πριν μαλακώσουν. Αδειάστε το εσωτερικό τους με ένα κουταλάκι. Το εσωτερικό των κρεμμυδιών που αφαιρέσατε, τοποθετείται σε σκεύος μαζί με το Cottage cheese, την παρμεζάνα, το αυγό, το μοσχοκάρυδο και το κύμινο. Αναμιγνύετε και στη συνέχεια γεμίζετε τα κρεμμύδια με το παραπάνω μείγμα. Ψήστε τα κρεμμύδια σε φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 260 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος: 18,5 γρ.
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr