Υλικά (Μερίδες Συνταγής 2)
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)
2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce
1 κουταλιά σούπας σόγια
1 κουταλιά σούπας σουσάμι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)
2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce
1 κουταλιά σούπας σόγια
1 κουταλιά σούπας σουσάμι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις το ελαιόλαδο κάψει τοποθετείστε τα κολοκύθια. Μετά από 2-3 λεπτά προσθέστε την teriyaki sauce, το σουσάμι και τη σόγια. Αφήστε όλα τα συστατικά για 6-7 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα τα κολοκύθια. Κατόπιν προσθέστε μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: ½ συνταγής
Θερμίδες: 172 kcal
Πρωτεΐνη:
Υδατάνθρακες:
Λίπος:
Φυτικές Ίνες:
Πηγή: www.dietstories.gr
Πρόταση του dietup.gr: Εκτός από sticks κολοκυθιού μπορείτε να προσθέσετε και sticks καρότου, πορτοκαλί κολοκύθας και πορτοκαλί ή κίτρινης πιπεριάς. Επίσης, μπορείτε να προσθέστε ψιλοκομμένο λάχανο και φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε λωρίδες.