Υλικά
4 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό ντομάτας
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
κρεμμύδι ή πράσο ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι, δυόσμο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις σουπιές με λίγο νερό να πάρουνε μια βράση και στη συνέχεια το σπανάκι, το ψιλοκομμένο δυόσμο, τον άνηθο και το χυμό της ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε, και αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά.