Υλικά
1 φλιτζάνι φρέσκα λαχανικά (1/2 φλιτζάνι βρασμένα) της αρεσκείας σας κομμένα σε κύβους (εκτός από πατάτα)
¼ φλιτζανιού χυμός ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας άβραστο ρύζι (περίπου 3 κουταλιές της σούπας βρασμένο)
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
νερό
σέλινο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράζει και μόλις βράσει προσθέτουμε τα λαχανικά, το χυμό ντομάτας, το ελαιόλαδο, το σέλινο, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε τη σούπα μας να βράσει μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.