Υλικά
2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
χυμός ενός λάιμ
ξύσμα από ένα λάιμ
ξύσμα ενός λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάτε σε μιξεράκι τα υλικά και αφού έχετε βράσει και καθαρίσει τις γαρίδες τις αφήνετε να μαριναριστούν μέσα σε αυτό το μίγμα για τουλάχιστον 3 ώρες. Μετά τις παίρνετε με τρυπητή κουτάλα και τις βάζετε στη σαλάτα σας, παίρνοντας από αυτή τη μαρινάδα όσες κουταλιές της σούπας αναγράφονται στο διαιτολόγιό σας.