Υλικά
½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας
¼ φλιτζανιού μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
¼ φλιτζανιού πιπεριές διάφορων χρωμάτων ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
¼ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
κανέλλα, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αρχικά ξεπικρίζουμε την μελιτζάνα μέσα σε νερό με αλάτι για περίπου 10 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και την μελιτζάνα. Μόλις μαλακώσουν ελαφρά τα υλικά μας συμπληρώνουμε με τον χυμό ντομάτας, την κανέλλα το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει και σερβίρουμε πάνω από τα μακαρόνια ανάλογα με την ποσότητα που μας συστήνεται.