Υλικά
½ φλιτζάνι άπαχος κιμάς (περίπου 120γρ)
½ φλιτζάνι χυμός ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
βασιλικός, δυόσμος, κανέλλα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε αρχικά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε τον κιμά και τσιγαρίζουμε μέχρι να ασπρίσει (αν θέλετε προσθέστε λίγο νεράκι). Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε να βράσει. Προς το τέλος ρίχνουμε τα μπαχαρικά που μας αρέσουν.