Υλικά
5 μεγάλες γαρίδες
2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια βάζουμε τις γαρίδες ολόκληρες και αφού τσιγαριστούνε και αυτές ελαφρά ρίχνουμε και το χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί. Στο τέλος, και αφού είναι έτοιμο, ρίχνουμε και τη φέτα σε κυβάκια και βγάζουμε από τη φωτιά.