Φασολάκια (υλικά για την παρασκευή ενός φλιτζανιού έτοιμου φαγητού)

new18_tn_6259940_m.jpg

Υλικά

 

1 φλιτζάνι φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου ¾ φλιτζανιού βρασμένα φασολάκια)

½ καρότο

¼ φλιτζανιού χυμό ντομάτας

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

μισό μικρό κρεμμύδι

ψιλοκομμένο μαϊντανό

ψιλοκομμένη πιπεριά

αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά, και το καρότο και τα τσιγαρίζουμε ελάχιστα. Προσθέτουμε τα φασολάκια, και τα αφήνουμε για λίγο να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι, και λίγο νεράκι. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει.

Εάν το διαιτολόγιο σας σας προτείνει φασολάκια με πατάτες τότε προσθέστε τις στη κατσαρόλα μαζί με τα φασολάκια.