Υλικά
3-4 κουταλιές της σούπας φασόλια ξερά (περίπου 1/2 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια)
¼ φλιτζανιού χυμό ντομάτας
½ φλιτζάνι νερό
½ καρότο
¼ κρεμμύδι ξερό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
σέλινο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αφήνουμε τα φασόλια μέσα σε νερό από το προηγούμενο βράδυ να φουσκώσουν. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα για λίγο (περίπου 20 λεπτά) τα φασόλια και πετάμε το πρώτο νερό. Βάζουμε μετά σε μια κατσαρόλα τα φασόλια, το κρεμμύδι, το καρότο, το νερό και το λάδι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να μαλακώσουν καλά τα φασόλια. Λίγο πριν είναι έτοιμα προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το σέλινο και αλατοπίπερο.