Τρόφιμα πλούσια σε Ω3 λιπαρά οξέα, όπως το πολύτιμο ελαιόλαδο (το οποίο η ελληνική γη μας παρέχει απλόχερα και είμαστε πολύ τυχεροί γι αυτό!), ο σολομός και οι σαρδέλες, και οι άψητοι ξηροί καρποί βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι πολύτιμες ουσίες των παραπάνω συστατικών καταστρέφονται όταν υπόκεινται σε υψηλές θερμοκρασίες. Γι αυτό, ρίξτε το ελαιόλαδο προς το τέλος της διαδικασίας ψησίματος του φαγητού – ή ακόμα καλύτερα ωμό πάνω από το φαγητό στο πιάτο σας – και καταναλώστε ξηρούς καρπούς άψητους και ανάλατους.