Ομελέτα με καρότο και κουνουπίδι

new10_4084194_blog.jpg

Υλικά (για 1 μερίδα)

 

1 αυγό

3 ασπράδια αυγών

1 καρότο

½ φλτζ. Βρασμένο κουνουπίδι

1κουτ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

 

 

Εκτέλεση

Χτυπάτε τα αυγά, αλατοπιπερώνετε και κατόπιν τρίβετε μέσα το καρότο. Βάζετε στο αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και αφού κάψει λίγο ρίχνετε μέσα τα αυγά. Ψήνετε την ομελέτα καλά και μετά την απλώνετε σε ένα πιάτο. Κόβετε το κουνουπίδι σε μικρά κομμάτια το προσθέτετε στη μισή ομελέτα και την διπλώνετε στη μέση.

 

Ζαφειράκη Αγγελική

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος