Φιλέτο κοτόπουλου με πιπεριές

new11_3547695_blog.jpg
Υλικά
 
50 γρ ρύζι
150 γρ φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κύμινο, κάρυ ή πάπρικα
1/3 ζωμό λαχανικά
 
Εκτέλεση
       
Κόψτε το φιλέτο σε λουρίδες.
Ψήστε το στο τηγάνι με το ελαιόλαδο.
Πασπαλίστε με πιπέρι, αλάτι και πάπρικα.
Βγάλτε το από το τηγάνι.
Ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε λουρίδες, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ψήστε για 5 λεπτά.
Προσθέστε το ζωμό και βάλτε λίγο στο τηγάνι το κρέας
Σερβίρετε.
 
Κλινικός Διαιτολόγος – Βιολόγος