Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες (απλές ή χρωματιστές)
1 κουτί χυμό ντομάτας
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
200 γρ φέτα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο ξερό, βασιλικό ξερό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα προσθέτοντας στο νερό αλάτι.
Σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον χυμό της ντομάτας, την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι πιπέρι και τη ζάχαρη. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά με την κατσαρόλα κλειστή. 5 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό και την φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύουμε, αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr