traganes patatesΑν σας αρέσουν οι πατατούλες με τραγανή κρούστα μπορείτε να τις  κόψετε όπως αυτές που βάζετε στο φούρνο και να τις πανάρετε με ένα μίγμα από λίγο αλεύρι και τριμμένη φρυγανιά, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε διάφορα μυρωδικά (βασιλικό, δεντρολίβανο, πάπρικα).

Απλώστε τiς στο ταψί (φροντίστε να μην καλύπτει η μία την άλλη) και ραντίστε με το ελαιόλαδο. Ψήστε όπως θα ψήνατε  κανονικά τις πατάτες σας μέχρι να μαλακώσουν.

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr

   

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html