alevrwma2Αν είστε ακόμα από αυτούς που αλευρώνουν σε πιάτο και κάνετε την κουζίνα χάλια κάθε φορά που είναι να αλευρώσετε και να τηγανίσετε κολοκυθάκια, μικρά ψαράκια ή καλαμαράκια, η λύση είναι μία:

Σακούλα! Μάλιστα, βάζετε το αλεύρι μέσα σε μια κοινή σακούλα σούπερ μάρκετ (εννοείται αχρησιμοποίητη), πετάτε μέσα και ότι θέλετε να αλευρώσετε, κουνάτε καλά τη σακούλα ώστε να πάει παντού το αλεύρι κι έχετε το τέλειο και πιο καθαρό αλεύρωμα!

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr

    

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html