Τηγάνισε σωστά ένα αυγό!

thganhtoaygoΘεωρείται από τα πιο απλά και γρήγορα φαγητά, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουμε να φτιάχνουμε σωστά ένα τηγανητό αυγό. Άλλες φορές καίγεται το ασπράδι και γίνεται σκληρό σαν λάστιχο, άλλες φορές παραψήνεται ο κρόκος, άλλες φορές πάλι στην προσπάθεια να τηγανίσουμε ένα αυγό δημιουργούμε μικρές "εκρήξεις" στην κουζίνα, αφού το λάδι, που έχει κάψει, αρχίζει και εκσφενδονίζεται παντού και το αυγό αρχίζει και "σκάει".

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html