Καθάρισε εύκολα ένα ρόδι!

Ενώ το ρόδι είναι από τα πιο νόστιμα φρούτα της εποχής - και πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά - το καθάρισμά του μας κάνει πολλές φορές να το αποφεύγουμε. Πολλές φορές προσπαθώντας να το καθαρίσουμε οι καρποί του συμπιέζονται και τρέχουν ζουμιά, λερώνουμε ρούχα αλλά και κουζίνα και στο τέλος τα παρατάμε πριν φάμε το φρούτο!

Περισσότερα...

Tips και συμβουλές για τέλειο κέικ

Έχεις όλα τα σύνεργα, τα υλικά και την θετική ενέργεια. Φτιάχνεις το κέικ αλλά σου γίνεται αποτυχία; Σου έχω την λύση. Μάζεψα όλες τις χρήσιμες συμβουλές και τα tips για να κάνεις το τέλειο κέικ και σου τις παραθέτω για να κάνω την ζωή σου στην κουζίνα λίγο πιο εύκολη.

Αρχικά και πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις το κέικ σου, βεβαιώσου πως έχεις όλα τα σύνεργα και τα υλικά στον πάγκο σου. Πάμε τώρα να μάθουμε όλες τις συμβουλές και τα tips.

Περισσότερα...

10 Σούπερ μυστικά για το βάψιμο των αυγών

vamenayga2Μήπως τα αυγά σας σπάνε κατά το βράσιμο; Μήπως η βαφή περνά στο εσωτερικό τους; Μήπως όταν τα σπάτε για να τα φάτε ανακαλύπτετε ότι έχουν μαυρίσει ανάμεσα στον κρόκο και το ασπράδι; Ή μήπως η βαφή δεν σταθεροποιείται καθόλου και σας μένει στα χέρια μόλις πάτε να πιάστε ένα αυγό; Έχουμε τις λύσεις για όλα!

Δείτε τα καλύτερα μυστικά για να βάψετε τέλεια τα αυγά σας!

Περισσότερα...

Πλέξτε εντυπωσιακά τσουρέκια: 4 τρόποι πλεξίματος

tsourekiΣίγουρα ξέρετε να πλέκετε μια πλεξούδα με 3 κορδόνια, αλλά ξέρετε πώς θα κάνετε μια πλεξούδα με 4, 5 και 6 κορδόνια;;; Θέλετε να μάθετε πώς θα κάνετε πανεύκολα τα εντυπωσιακά τσουρέκια που βλέπετε στα ζαχαροπλαστεία; Δείτε παρακάτω τα βιντεάκια που ανακαλύψαμε και μάθετε πώς θα εντυπωσιάσετε φέτος με τις δημιουργίες σας!!!

Περισσότερα...

Τραγανές πατάτες φούρνου

traganes patatesΑν σας αρέσουν οι πατατούλες με τραγανή κρούστα μπορείτε να τις  κόψετε όπως αυτές που βάζετε στο φούρνο και να τις πανάρετε με ένα μίγμα από λίγο αλεύρι και τριμμένη φρυγανιά, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε διάφορα μυρωδικά (βασιλικό, δεντρολίβανο, πάπρικα).

Περισσότερα...

Αρωματισμένο κουνουπίδι

3304838 blogΑν το βρασμένο κουνουπίδι σας αρέσει σαν γεύση αλλά όχι σαν μυρωδιά, πριν το σερβίρετε περιχύστε το με ελαιόλαδο το οποίο έχετε αρωματίσει με βασιλικό ή δυόσμο. Για να το κάνετε αυτό βάλτε μερικά φυλλαράκια από το αρωματικό που θέλετε σε ένα γυάλινο μπουκάλι, γεμίστε με λάδι και αφήστε το σε σκιερό και δροσερό μέρος για περίπου 1 εβδομάδα.

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr

    

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html