Χαλβαδάκια με σοκολάτα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά


Για τον χαλβά

    Σιμιγδαλι χονδρο 200 γρ    
    Βούτυρο 150 γρ    

Περισσότερα...

Τούρτα αμυγδάλου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά


Για το παντεσπάνι

    Φαρίνα 200 γρ κοσκινισμένο    
    Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου    
    Ζάχαρη 250 γραμ    
    Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού    
    Βανίλια 1 τεμ    
    Νερό αν χρειαστεί  

Περισσότερα...

Μπράουνις σοκολάτα – μέντα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά

    Φαρίνα 250 γρ κοσκινισμένο    
    Ζάχαρη 250 γρ    
    Αυγά 4 τεμ    
    Κουβερτούρα 250 γρ    
    Βούτυρο 150 γρ    
    Βανίλια 1 τεμ  

Περισσότερα...

Σοκολατάκια bounty

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά

    Ινδική καρύδα 300 γρ τριμμένη    
    Ζαχαρούχο γάλα 350 γρ    
    Κουβερτούρα 500 γρ    

Περισσότερα...

Κορμός λεμονιού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά


Για το παντεσπάνι

    Φαρίνα 200 γρ κοσκινισμένο    
    Ζάχαρη 250 γρ    
    Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου    
    Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού    
    Λεμόνια 1 τεμ ξύσμα και χυμό    
    Νερό 1 φλιτζάνι καφέ χλιαρό    
    Αλάτι λίγο    

Περισσότερα...

Κέικ σοκολάτας ριγέ

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά

    Αυγά 5 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου    
    Ζάχαρη 300 γρ    
    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο    
    Πορτοκάλι 1 τεμ ξύσμα και χυμό    
    Γάλα 270 ml    
    Φαρίνα 500 γρ κοσκινισμένο    
    Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού    
    Κουβερτούρα 120 γρ    

Περισσότερα...

Μωσαϊκό σοκολάτας με εσπρέσο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Υλικά

    Πτι - μπερ 1 1/2 πακέτο κομμένα καρέ    
    Κακάο 100 γρ    
    Άχνη ζάχαρη 200 γρ    
    Αυγά 3 τεμ    
    Βούτυρο 250 γρ    
    Καφέ εσπρέσο 3 δόσεις    
    Λαδόκολλα για το τύλιγμα ή μεμβράνη  

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html

myTaste.gr