Ναρκωτικά: Ένας διάλογος με τα παιδιά μας!

Και οι συνέπειες; Με δύο λόγια μεγάλες! Σήμερα που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, τα πολύτιμα μας, μας πιάνει ένα σφίξιμο στο στήθος στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να ”μπλέξουν”…

Περισσότερα...

Μικρά παιδιά χαρά γεμάτα

Τα υπέροχα παιδιά μας είναι ο καρπός της υπεροχής μας. Είναι το στεφάνι της περηφάνιας που μας στολίζει και μας φουσκώνει…

Περισσότερα...

Μεγάλη εξυπνάδα, μεγάλο χασμουρητό!

Όσο μεγαλύτερος και πιο πολύπλοκος είναι ο εγκέφαλος ενός ζώου, τόσο περισσότερο διαρκεί το χασμουρητό του, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Περισσότερα...

Οι έφηβοι μαθαίνουν καλύτερα από τις εμπειρίες τους

Πιστεύουμε ότι οι έφηβοι κάνουν συχνά παράτολμα πράγματα χωρίς να το πολυσκεφτούν, όμως η έρευνα δείχνει ότι ο εγκέφαλός τους λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μαθαίνει καλύτερα από τις εμπειρίες τους, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την ενήλικη ζωή.

Περισσότερα...

Το μυστικό της δυσλεξίας

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον θεμελιώδη λόγο για τον οποίο ορισμένοι άνθρωποι γίνονται δυσλεκτικοί, απ’ ό,τι φαίνεται.

Περισσότερα...

Η ζωή συνεχίζεται με νέα χέρια, για έναν 10χρονο

Ένα αγόρι από τις ΗΠΑ, το πρώτο στον κόσμο που υποβλήθηκε σε διπλή μεταμόσχευση χεριού, είναι αρκετά καλά ώστε να μπορεί να παίζει μπέιζμπολ, λένε οι γιατροί του.

Περισσότερα...

Χωρίς HIV κοριτσάκι που γεννήθηκε οροθετικό

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε οροθετικό στον ιο  HIV του AIDS,  φαίνεται ότι απαλλάχτηκε από τον ιό έπειτα από μόλις έναν χρόνο θεραπείας και ζει πλέον 8,5 χρόνια χωρίς καθόλου φαρμακευτική αγωγή.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html