Διατροφή στις πανελλήνιες

Μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους στη ζωή κάθε νέου είναι οι Πανελλήνιες εξετάσεις. Οι πολλές ώρες μελέτης, το άγχος και η παντελής έλλειψη δραστηριότητας οδηγούν συνήθως σε υπερκατανάλωση φαγητού και σε πρόσληψη βάρους.

Περισσότερα...

Τροφικές αλλεργίες στα βρέφη

Οι τροφικές αλλεργίες σε βρέφη και παιδιά βρίσκονται σε έξαρση και συχνά οι γονείς προβληματίζονται για το πώς μπορούν αυτές να αποτραπούν. Νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος εισαγωγής των τροφών στο διαιτολόγιο των παιδιών για να αποφευχθούν οι τροφικές αλλεργίες.

Περισσότερα...

Μπορεί να νηστέψει ένα παιδί κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας;

Για ένα παιδί δε συνίσταται να ακολουθήσει την αυστηρή νηστεία της εκκλησίας που περιλαμβάνει την πλήρη αποχή από όλα τα ζωικά προϊόντα και κρατά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα...

Απαγόρευση πώλησης μητρικού γάλακτος στην Καμπότζη

Μια αμερικανική εταιρεία που εισήγαγε στις ΗΠΑ μητρικό γάλα από γυναίκες της Καμπότζης, καλείται να σταματήσει τις δραστηριότητές της. Η Καμπότζη αποφάσισε να απαγορεύσει μόνιμα τις εξαγωγές ανθρώπινου μητρικού γάλακτος, το οποίο η εταιρεία Ambrosia Labs αγόραζε από τη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας και το πωλούσε σε νέους γονείς και bodybuilders στην Αμερική.

Περισσότερα...

10 Λαθη που Κανουν οι Γονεις στη Διατροφη των Παιδιων τους

Μήπως πιάνετε πολλές φορές τον εαυτό σας να κάνει διαπραγματεύσεις με το παιδί σας την ώρα του φαγητού; Μήπως μαγειρεύετε την τελευταία στιγμή κάτι διαφορετικό; Μήπως αισθάνεστε ότι δεν κάνετε αρκετά για τη διατροφή των παιδιών σας;

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html