Τα οφέλη του θηλασμού για τη μητέρα

Οι μητέρες που θηλάζουν ενδέχεται να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Περισσότερα...

Γιατί δεν πρέπει να απλώνουμε τα ρούχα μέσα στο σπίτι

H ζωή στην πόλη δημιουργεί ορισμένες φορές ορισμένα προβλήματα, ειδικά όσον αφορά τον διαθέσιμο χώρο. Οι αυλές και οι κήποι είναι προνόμιο των λίγων και τα μπαλκόνια είναι πολλές φορές πολύ στενά, ακόμη και για το άπλωμα των ρούχων ή η ατμοσφαιρικοί ρύποι κάνουν απαγορευτικό το άπλωμά τους έξω.

Περισσότερα...

Πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα για την ηπατίτιδα C

Συμφωνία-σταθμός για την πρόσβαση των ασθενών σε νέες καινοτόμες θεραπείες υψηλού κόστους υπεγράφη μεταξύ του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και φαρμακευτικών εταιρειών.

Περισσότερα...

Τι συμβαίνει όταν καιγόμαστε από τον ήλιο

Λίγα λεπτά έκθεσης στον ήλιο, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, είναι αρκετά, για να συνθέσει το δέρμα βιταμίνη D, η οποία είναι σημαντική για πολλές λειτουργίες του οργανισμού, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητο να γίνει ούτε στις 3 το μεσημέρι ούτε με τις ώρες, υπογραμμίζει η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ).

Περισσότερα...

Άσκηση και στην εγκυμοσύνη;

Είναι πλέον γενική παραδοχή: η άσκηση παίζει σημαντικό ρόλο στην προαγωγή της υγείας. Έτσι ακριβώς, καθώς μια γυναίκα οφείλει να γυμνάζεται καθόλη τη διάρκεια της ζωής της, ως έγκυος η άσκηση κρίνεται απαραίτητη.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html