Γιόγκα με προσοχή, ειδικά για τους ηλικιωμένους

Η συμμετοχή σε ασκήσεις γιόγκα είναι σχετικά ασφαλής, αν και οι τραυματισμοί έχουν μια αυξητική τάση διαχρονικά, ιδίως μεταξύ των ηλικιωμένων, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία για πρώτη φορά έκανε μια ανασκόπηση των κινδύνων τραυματισμού.

Περισσότερα...

Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού;

Για όσους βαριόμαστε να κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού, η γνώση ότι αποτελούν έναν καλό τρόπο για να χάσουμε μερικές θερμίδες μπορεί να αποτελέσει ένα καλό κίνητρο.

Περισσότερα...

Οι 10 πιο συνηθισμένες επιπλοκές στην πλαστική χειρουργική

Τα οφέλη από μια αισθητική χειρουργική επέμβαση είναι λίγο πολύ γνωστά: βελτίωση της εμφάνισης, τόνωση της αυτοπεποίθησης, διόρθωση μικροπροβλημάτων στην περιοχή της επέμβασης. Ωστόσο, πολλοί φαίνεται να ξεχνούν ότι ασχέτως αν γίνεται για αισθητικούς λόγους, παραμένει μια χειρουργική επέμβαση και ως τέτοια δεν παύει να κρύβει την πιθανότητα επιπλοκών.

Περισσότερα...

Οι πιο συνηθισμένες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις

Η ματαιοδοξία είναι ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, αλλά η προσέγγιση αυτή δεν λέει όλη την αλήθεια. Η ψυχολογία ενός ανθρώπου και η αυτοεκτίμησή του είναι βαθιά συνδεδεμένη με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το σώμα και την εμφάνισή του. Αν η εικόνα που έχει για τον εαυτό του είναι άσχημη, η ζωή του επηρεάζεται αρνητικά σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Γι’ αυτό δεν υπάρχει τίποτα κατακριτέο σε όσους αποφασίζουν να τη βελτιώσουν με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής.

Περισσότερα...

Soft surgery: Αισθητική ιατρική και αναίμακτη χειρουργική

Η αναίμακτη χειρουργική-soft surgery είναι καινούργιος κλάδος της αισθητικής ιατρικής με ιδρυτή τον καθηγητή Giorgio Fippi, που εδρεύει στη Ρώμη της Ιταλίας και προσφέρεται από τα καινοτόμα ιατρικά μηχανήματα Plexr, Vibrance και Ο.f.f. της εταιρείας GMV-VENUS MEDICINE.

Περισσότερα...

Πως θα επιλέξετε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό

Η επιλογή ενός πλαστικού χειρουργού είναι μια επιλογή με τα αποτελέσματα της οποίας θα χρειαστεί να ζήσετε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Μια επιτυχημένη αισθητική επέμβαση θα σας βοηθήσει να νιώσετε περισσότερο καλά με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας, θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας αλλάξει τη διάθεση για τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη πλευρά όμως, μια ατυχής επιλογή πλαστικού χειρουργού, αυξάνει τις πιθανότητες να μην μείνετε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της επέμβασης ή και να έχετε άλλες δυσάρεστες επιπλοκές.

Περισσότερα...

Μεταμόσχευση μαλλιών: η μόνη μόνιμη λύση αποκατάστασης

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η σύγχρονη λύση σένα πρόβλημα που αφορά ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνον διότι στην εποχή μας η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στις κοινωνικές επαφές, προσωπικές και εργασιακές, αλλά και διότι φαίνεται ότι σαν πρόβλημα εμφανίζεται συχνότερα και σε μικρότερες ηλικίες.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html