Η παρέα στην τρίτη ηλικία παρατείνει τη ζωή

Πόσο συχνά βλέπετε τους γονείς σας; To φορτωμένο μας πρόγραμμα και οι αποστάσεις (ειδικά αν ζείτε σε διαφορετικές πόλεις) κάνουν πολλούς από εμάς να αισθανόμαστε ότι δεν τους βλέπουμε όσο θα έπρεπε ή όσο θα θέλαμε. Όμως ο χρόνος που βρίσκουμε για τους γονείς μας, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να παρατείνει τη ζωή τους, όπως δείχνει μια νέα μελέτη.

Περισσότερα...

Δεν «ραγίζουν» μόνο οι λύπες την καρδιά

Το συναισθηματικό στρες που προκαλεί πόνους στο στήθος και δύσπνοια μπορεί να συμβεί και σε στιγμές χαράς, εκτός από περιπτώσεις θυμού, θλίψης και ο φόβου, σύμφωνα με μια μελέτη ελβετών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Περισσότερα...

Γιατί πρέπει να παντρευτείτε (και να μην χωρίσετε)

Ο γάμος έχει τα θετικά και τα αρνητικά του στο μυαλό πολλών ανθρώπων, αλλά, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, ένα απρόβλεπτο όφελος για την υγεία μπορεί να κάνει τελικά τη ζυγαριά να γύρει προς τη θετική πλευρά.

Περισσότερα...

Θεραπεία γυναικείας ερωτικής ψυχρότητας

Παρά την ευρεία διάδοση των γυναικείων σεξουαλικών δυσλειτουργιών που κάποιες μελέτες τις εκτιμούν ακόμα και στο 70%, οι ιατρικές μελέτες που αφορούν σε αυτές είναι πολύ λίγες σε σχέση με τις αντίστοιχες για την ανδρική ανικανότητα.

Περισσότερα...

Να εκτιμάτε τους ανθρώπους όσο τους έχετε δίπλα σας και όχι όταν τους χάνετε…

Αντί να νοσταλγούμε τους ανθρώπους ή τα πράγματα που έχουμε χάσει, θα πρέπει να μάθουμε να απολαμβάνουμε και να εκτιμούμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας τώρα.

Περισσότερα...

Δώσαμε αξία εκεί που δεν ήξεραν να εκτιμούν..

Σ’ εσάς που πάλεψες με τόσο κόπο να κρατήσεις αυτό που είχατε. Έδειξες υπομονή κι επίμονη γιατί σου έμαθαν πως έτσι είναι οι σχέσεις. Θέλουν τον χρόνο τους και μεράκι για να αντέξουν. Έτσι εσύ στον βωμό του ερώτα θυσίαζες χρόνο, συναίσθημα, αντοχές και το έκανες με τόσο ενθουσιασμό.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html