Η καθιστική ζωή βλάπτει... τους γλουτούς

Τον κώδωνα του κινδύνου στους λάτρεις του "καθισιού" κρούουν οι επιστήμονες, προειδοποιώντας τους πως κινδυνεύουν να δουν τους γλουτούς τους, να... διευρύνονται. Μάλιστα, φαίνεται πως κινδυνεύουν όχι μόνο οι εκ πεποιθήσεως καθιστικοί τύποι, αλλά και όσοι κάθονται μόνο εν ώρα εργασίας.

Περισσότερα...

Άρωμα.... φορέστε το σωστά!

Το άρωμα μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή μας, αφού μας κάνει να νιώθουμε και να μυρίζουμε υπέροχα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τη σωστή επιλογή και εφαρμογή του.

Περισσότερα...

Κορίτσια για φίλημα!

Πολλή θηλυκότητα, λίγη παιδικότητα και αρκετές δόσεις πειραματισμού είναι τα συστατικά που απαιτούνται για τη δημιουργία του κοκτέιλ της αλλαγής. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, όπως πάντα άλλωστε.

Περισσότερα...

Πλεξίδα ψαροκόκαλο

Η πλεξίδα ψαροκόκαλο έχει γίνει το απόλυτο χτένισμα της σεζόν. Οι περισσότερες κυρίες παγκοσμίως την επιλέγουν ακόμη και για τις βραδινές εξόδους τους και αναμφίβολα ξεχωρίζουν. Αν σας αρέσει, ακολουθήστε τα εξής βήματα που χρειάζονται και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περισσότερα...

Color Blocking: Για εντυπωσιακό styling

Σύνολα και κομμάτια με δύο ή τρία έντονα διαφορετικά χρώματα. Το color blocking φέτος διεκδικεί σημαντική θέση στις ενδυματολογικές σας επιλογές.

Περισσότερα...

Το νέο ναυτικό look

Κλασικές ρίγες, καινούριες γραμμές και υλικά, φίνα υφάσματα, κεντημένες λεπτομέρειες και μίνιμαλ αξεσουάρ. Το navy style συνδυάζει όλα τα hot στοιχεία της φετινής μόδας και μας προσκαλεί σε μια κρουαζιέρα στο στυλ.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html