Κάν’ το σαν τις Γαλλίδες: πώς θα μείνετε υγιείς και όμορφες για πάντα

Οι Γαλλίδες ζουν κατά μέσο όρο 85 χρόνια, διατηρώντας μάλιστα την καλή τους εμφάνιση και το κομψό στυλ σε όλες τις ηλικίες. Αλλά πώς το κάνουν;

Περισσότερα...

Το λίφτινγκ ξεκινά από το πιάτο μας

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, με σημαντικές λειτουργίες. Η υγεία και η εμφάνισή του επηρεάζονται καθημερινά από διάφορους παράγοντες. Τα γονίδια, ο ήλιος, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα είναι παράγοντες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Εκτός από τα προϊόντα περιποίησης και τις κοσμητικές θεραπείες, μπορούμε και μόνοι μας να ενισχύσουμε την υγεία και τη λάμψη του.

Περισσότερα...

Οι 6 τροφές που θα σου χαρίσουν το πιο αστραφτερό χαμόγελο!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και σέξι πάνω σε μία γυναίκα από το χαμόγελό της. Όσες ώρες και αν περνάς στις αίθουσες γυμναστικής, όταν χαμογελάς μπορείς να μαγέψεις τους πάντες. Για αυτό πρέπει πάντα να φροντίζεις τα δόντια σου να είναι λευκά και αστραφτερά. Εκτός από το καθημερινό βούρτσισμα και τη γενική τους φροντίδα, υπάρχουν και κάποιες τροφές οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση του σμάλτου τους και θα σου χαρίσουν τα πιο σέξι... χαμόγελα.

Περισσότερα...

Extra ενυδάτωση για αυτό το χειμώνα με ένα απλό βήμα!

Πολλές φορές, θα έχετε παρατηρήσει πως ακόμη και αν ενυδατώνετε το πρόσωπο και το σώμα σας τουλάχιστον μία φορά-αν όχι δύο φορές την ημέρα- η ενυδατική κρέμα μόνο δεν είναι αρκετή, καθώς το δέρμα σας δείχνει πάλι αφυδατωμένο, ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα!

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html