Καθόλου «υγιεινό» το λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι τόσο ανθυγιεινό όσο και το βοδινό λίπος ή το βούτυρο, καθώς είναι γεμάτο κορεσμένα λιπαρά που μπορούν να αυξήσουν την «κακή» χοληστερόλη, όπως λέει η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας.

Περισσότερα...

Οι τηγανητές πατάτες ως δείκτης κινδύνου

Αν καταναλώνουμε περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα τηγανισμένες πατάτες σε οποιαδήποτε μορφή, μπορεί να έχουμε διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουμε, όπως αποκαλύπτει μια νέα μελέτη.

Περισσότερα...

Φύλο και διατροφή πηγαίνουν παρέα

Όσον αφορά τη βέλτιστη διατροφή, οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων εξηγούνται από τους διαφορετικούς μεταβολικούς ρυθμούς, τις αναπαραγωγικές λειτουργίες και της δομής του σώματος.

Περισσότερα...

Προσθέτετε ζάχαρη ή γάλα στον καφέ σας; Πόσες θερμίδες παίρνετε;

Μπορεί ο καφές και το τσάι σαν ροφήματα να περιέχουν ελάχιστες θερμίδες ωστόσο, δυο στους τρεις καταναλωτές τους φαίνεται να επιβαρύνουν τα ροφήματά τους με θερμίδες, οι οποίες προέρχονται από τη ζάχαρη, τις γλυκαντικές ουσίες, το γάλα, τη σαντιγί, διαφόρων ειδών σιρόπια και το μέλι, σύμφωνα με μία νέα Αμερικανική μελέτη.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html