Ώρα για παγωτό (χωρίς ενοχές)

Με τον καύσωνα προ των πυλών τα παγωτά θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες. Η απόλυτη αμαρτία του καλοκαιριού, όπως τα χαρακτηρίζουν όσοι προσέχουν τη διατροφή τους και η ασύγκριτη απόλαυση για όλους ανεξαιρέτως.

Περισσότερα...

Λύσεις στα βασικά μου διατροφικά ερωτήματα για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, χαλάρωση, όμορφη διάθεση και ανεμελιά! Ακόμη και αν δουλεύετε ή έχετε υποχρεώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην διακατέχεστε από τα όμορφα συναισθήματα με τα οποία μας γεμίζει η συγκεκριμένη εποχή, που αποτελεί και την αγαπημένη των περισσότερων ανθρώπων.

Περισσότερα...

4+1 tips για να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις μερίδες σου!

Ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που αναρωτιούνται ποιο είναι το μέγεθος της μερίδας που τους αναλογεί; Από τη μία ακούς για «μερίδα εστιατορίου», αλλά από την άλλη μπερδεύεσαι με τις γενναιόδωρες μερίδες της γιαγιάς σου με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση για το σωστό μέγεθος; Μην ανησυχείς!

Περισσότερα...

Διατροφικοί Μύθοι

Η επιστήμη της Διατροφής – Διατροφολογίας, τα τελευταία χρόνια, έχει συγκεντρώσει το τεράστιο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς γίνεται ολοένα και πιο κατανοητή η σχέση της με την ανθρώπινη υγεία.

Περισσότερα...

Ωμοφαγία: υγιεινή διατροφή ή δρόμος προς τη λιμοκτονία;

Όπως και το «clean eating» και η αυστηρή χορτοφαγία, η ωμοφαγία, η διατροφή με ωμά τρόφιμα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, καθώς πολλοί γκουρού τη ευεξίας και διασημότητες, όπως η Megan Fox, ο Sting και η Gwyneth Paltrow, υποστηρίζουν το συγκεκριμένο τρόπο διατροφής.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html