Προσθέτετε ζάχαρη ή γάλα στον καφέ σας; Πόσες θερμίδες παίρνετε;

Μπορεί ο καφές και το τσάι σαν ροφήματα να περιέχουν ελάχιστες θερμίδες ωστόσο, δυο στους τρεις καταναλωτές τους φαίνεται να επιβαρύνουν τα ροφήματά τους με θερμίδες, οι οποίες προέρχονται από τη ζάχαρη, τις γλυκαντικές ουσίες, το γάλα, τη σαντιγί, διαφόρων ειδών σιρόπια και το μέλι, σύμφωνα με μία νέα Αμερικανική μελέτη.

Περισσότερα...

Είστε σε δίαιτα; Ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεστε για να προστατέψετε το σώμα σας;

Η υγιεινή διατροφή σχετίζεται πάντα με την πρόσληψη απαραίτητων θρεπτικών συστατικών μέσω της τροφής, τα οποία συμβάλλουν στην πρόληψη των ασθενειών, την εξασφάλιση της απαραίτητης ενέργειας που χρειάζεται ο κάθε οργανισμός ώστε να μπορεί να κινείται και να νιώθει ευεξία.

Περισσότερα...

Όχι, ο έρωτας ΔΕΝ περνάει από το στομάχι!

Και μπορεί τα λαϊκά ρητά να συνδέουν τον έρωτα με το στομάχι, όμως πριν καταλήξει εκεί κάνει μία στάση από το.. μυαλό. Ναι, τελικά ο έρωτας περνάει από το μυαλό! Διότι ο εγκέφαλος είναι αυτός που έχει τον κύριο λόγο στη ρύθμιση της ερωτικής διάθεσης και όχι ο Άγιος με τα αιχμηρά του βέλη. Και υπεύθυνος για τη μεταφορά των σεξουαλικών ερεθισμάτων από και προς τον εγκέφαλο δεν είναι ο ντελιβεράς της γειτονιάς, αλλά οι νευροδιαβιβαστές, εκείνες οι χημικές ουσίες που παράλληλα αυξάνουν την καλή διάθεση και την ευφορία!

Περισσότερα...

Ο υγιεινός τρόπος για να μαγειρεύουμε το ρύζι

Το να μαγειρέψουμε ένα ρύζι είναι μια από τις πιο απλές συνταγές μαγειρικής και ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα. Όμως, πολλοί θα μπορούσαν βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, μαγειρεύοντας το ρύζι με λάθος τρόπο, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Περισσότερα...

Τι λέτε λοιπόν για ένα φρούτο;

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και η ζέστη κάνει τα πρώτα της βήματα είναι σημαντικό να επενδύουμε ακόμα περισσότερο στα φρούτα για το διατροφολόγιο μας. Πολύχρωμα, ζουμερά, με έντονα αρώματα τα φρούτα του Μάη αποτελούν έναν γευστικό πειρασμό που μπορεί να ξεγελάσει την πείνα μας και γιατί όχι να μας δροσίσει κιόλας.

Περισσότερα...

«Αντιστρές» διατροφή...για μια καλύτερη ζωή!

Το στρες έχει καθιερωθεί πια ως ο τρόπος ζωής του 21ου αιώνα και ο κύριος παράγοντας που υποθάλπει την ποιότητα της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Κρύβεται πίσω από σειρά παθολογικών καταστάσεων, ανεβάζοντας κατά πολύ την ετήσια δαπάνη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html