Τα οφέλη του θηλασμού για τη μητέρα

Οι μητέρες που θηλάζουν ενδέχεται να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Περισσότερα...

Γιατί δεν πρέπει να απλώνουμε τα ρούχα μέσα στο σπίτι

H ζωή στην πόλη δημιουργεί ορισμένες φορές ορισμένα προβλήματα, ειδικά όσον αφορά τον διαθέσιμο χώρο. Οι αυλές και οι κήποι είναι προνόμιο των λίγων και τα μπαλκόνια είναι πολλές φορές πολύ στενά, ακόμη και για το άπλωμα των ρούχων ή η ατμοσφαιρικοί ρύποι κάνουν απαγορευτικό το άπλωμά τους έξω.

Περισσότερα...

Πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα για την ηπατίτιδα C

Συμφωνία-σταθμός για την πρόσβαση των ασθενών σε νέες καινοτόμες θεραπείες υψηλού κόστους υπεγράφη μεταξύ του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και φαρμακευτικών εταιρειών.

Περισσότερα...

Τι συμβαίνει όταν καιγόμαστε από τον ήλιο

Λίγα λεπτά έκθεσης στον ήλιο, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, είναι αρκετά, για να συνθέσει το δέρμα βιταμίνη D, η οποία είναι σημαντική για πολλές λειτουργίες του οργανισμού, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητο να γίνει ούτε στις 3 το μεσημέρι ούτε με τις ώρες, υπογραμμίζει η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ).

Περισσότερα...

4+1 tips για να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις μερίδες σου!

Ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που αναρωτιούνται ποιο είναι το μέγεθος της μερίδας που τους αναλογεί; Από τη μία ακούς για «μερίδα εστιατορίου», αλλά από την άλλη μπερδεύεσαι με τις γενναιόδωρες μερίδες της γιαγιάς σου με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση για το σωστό μέγεθος; Μην ανησυχείς!

Περισσότερα...

Διατροφικοί Μύθοι

Η επιστήμη της Διατροφής – Διατροφολογίας, τα τελευταία χρόνια, έχει συγκεντρώσει το τεράστιο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς γίνεται ολοένα και πιο κατανοητή η σχέση της με την ανθρώπινη υγεία.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html