Τα παιδιά μαθαίνουν τα γκάτζετ πριν μιλήσουν!

Σύμφωνα με τα ευρήματα της πρόσφατης δημοσκόπησης, που χρηματοδοτήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό αμερικανικό οργανισμό Common Sense Media, περίπου το 29% των παιδιών ηλικίας 1-3 ετών γνωρίζει πώς να χρησιμοποιεί ταμπλέτες ή smartphones - μάλιστα τα παιδιά γίνονται «εξπέρ» στις ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι την ηλικία των έξι ετών.

Περισσότερα...

Ο θυρεοειδής αδένας και οι παθήσεις του

Ο θυρεοειδής είναι από τους σημαντικότερους αδένες και είναι ο πρώτος ενδοκρινής αδένας που εμφανίζεται κατά την εμβρυική ζωή.Αρχίζει την ανάπτυξή του κατά την 4η εβδομάδα της εμβρυικής ζωής αλλά η ικανότητα για σύνθεση Τ3 και Τ4 ξεκινά την 10-12η εβδομάδα.

Περισσότερα...

Μήπως πάσχετε από άπνοια ύπνου;

Παθολογική κατάσταση, που εκφράζεται με επανειλημμένες διακοπές της αναπνοής στη διάρκεια του ύπνου, είναι η γνωστή άπνοια του ύπνου.

Περισσότερα...

Βακτήρια – υπάρχουν και καλά!

Στο μυαλό μας τα βακτήρια είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί που μπορούν να μας αρρωστήσουν και να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία μας.

Περισσότερα...

Το μυστικό των πονοκεφάλων βρίσκεται στο… έντερο;

Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι όσοι πάσχουν από επώδυνους πονοκεφάλους, διαθέτουν στο στόμα και στο έντερό τους περισσότερους μικροοργανισμούς που διασπούν γρήγορα τα νιτρικά άλατα.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html