Τα χαρακτηριστικά των πρωτεϊνών

Οι τροφές που περιέχουν πρωτεϊνες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά στην ιδανική κατηγορία τροφών, διαθέτουν και όλα τα βασικά αμινοξέα.

Περισσότερα...

Συμπληρώματα διατροφής

Ως συμπλήρωμα διατροφής ορίζεται το προϊόν τροφής, προστιθέμενο στη συνολική διατροφή, το οποίο περιέχει ένα τουλάχιστον από τα εξής συστατικά:

Περισσότερα...

Τροφές κατα του καρκίνου

Σύμφωνα με υπολογισμούς του διεθνούς ινστιτούτου κατά του καρκίνου (NCI) 1 στους 3 θανάτους που προκαλούνται από καρκίνο είναι άμεσα συσχετιζόμενοι με τη διατροφή.

Περισσότερα...

Φόρτιση υδατανθράκων

Η Φόρτιση υδατανθράκων (ή αλλιώς φόρτιση γλυκογόνου ή υπερπλήρωση γλυκογόνου) είναι μία τεχνική που έχει σκοπό το «γέμισμα» του ήπατος (συκώτιου) και των μυών σε γλυκογόνο προκειμένου να εμφανιστεί καθυστερημένη κόπωση!

Περισσότερα...

ΦΦρέσκα φρούτα vs αποξηραμένα

Τα αποξηραμένα φρούτα χρησιμοποιούνται συχνά σαν υποκατάστατα των φρέσκων φρούτων στην καθημερινή διατροφή από αρκετούς καταναλωτές για διαφόρους λόγους.

Περισσότερα...

Τροφές που αυξάνουν τη λίμπιντο!

Υπάρχουν διάφορα τρόφιμα για τα οποία υπάρχει η πεποίθηση ότι αυξάνουν την ερωτική διάθεση. Ας δούμε για ποια από αυτά υποστηρίζεται και επιστημονικά η αφροδισιακή τους δράση.

Περισσότερα...

Βρείτε μας στο facebook

SFbBox by psd to html